Setmana de Música i Cinema – Girona Activa (2)

Arriba Dilluns, comença una nova setmana i des de l’Optimista us presentem una petita mostra del que les contrades gironines us ofereixen. Si us quedeu a casa estarrufats al sofà, no serà per falta de propostes. Som-hi!

Per començar, encetem aquesta breu sel·lecció d’activitats amb la VIII Mostra de Cinema i Música Negra. Aquesta iniciativa pertany al Black Music Festival que des del febrer s’està celebrant en diversos punts de la geografia gironina, festival en el qual destaca especialment l’actuació del saxofonista Maceo Parker aquest divendres 23 de Març a la Mirona. Aquest dimarts dia 20, en el si del Museu del Cinema de Girona es podrà veure de manera gratuïta la segona proposta d’aquesta mostra de cinema: Cadillac Records. Així que si us ve de gust endinsar-vos en la història d’un dels grans segells discogràfics de l’escena musical “Negra” dels anys 50 als Estats Units,  ja ho sabeu, Dimarts 20, a les 20h en el Museu del Cinema.

Seguim!

Canviem de localitat i ens desplacem a la capital del Pla de l’Estany on el dijous 22, a les 22h de la nit, Pau Alabajos presenta el seu darrer treball discogràfic a l’Ateneu de Banyoles i també gratuïtament. “Després de la publicació de Futur en venda Teoria del Caos, el cantautor valencià Pau Alabajos torna a la càrrega amb Una amable, un trista, una petita pàtria. El títol del seu nou àlbum és el primer vers de Coral romuput, un dels llibres més viscerals que va escriure el poeta Burjassot, Vicent Andrés Estellés.”

“Amb ritmes suaus que surten de la seva guitarra, però també amb el coixí d’una orquestra simfònica en tres de les onze cançons, Alabajos conjuga alhora temes més personals i íntims al costat d’altres de denúncia. A Banyoles, desgranarà en solitari les reflexions, experiències i missatges reivindicatius del seu darrer treball.”

Aquests són els dos tastets i una petita mostra del que serà el concert d’en Pau Alabajos l’Optimista es despedeix per avui i us convida a participar de tot el que s’esdevé a Girona i el seu entorn. Per més informació no deixeu de consultar l‘agenda d’activitats de la ciutat. 

Girona es mou, t’animes? 

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s