Ballem? – Girona Activa (3)

La Primavera ja és aquí i les primeres i atrevides propostes de carrer comencen a prendre posicions. L’Optimista enceta aquesta setmana amb dues propostes ben entretingudes i amables per les vostres butxaques. Descobrim-les!

Aquest Dijous dia 29 de Març a la Rambla de la Llibertat de GironaQRambla ens ofereix de 21h a 23h una nit de música i ball en el marc de la Jam Folc. Aquesta associació de músics i balladors de carrer és una entitat sense afany de lucre integrada per músics i balladors interessats en la recuperació d’antics balls, investigació del folklore d’altres cultures i difusió de les danses d’arreu del món amb especial èmfasi amb les de casa nostra. Si tens ganes de celebrar l’arribada de la primavera amb una estona de dansa, bona música i millor companyia, no deixis que t’ho expliquin i vine a descobrir-ho.

I si encara no esteu preparats per llençar-vos a la ballaruca nocturna a l’aire lliure, no us preocupeu perquè aquesta setmana torna la Nit Eslim al Centre Cívic de Sant Narcís. Si us ve de gust veure una proposta cultural diferent, on poder gaudir de diverses propostes artístiques de vàries disciplines, no us ho penseu més i reserveu-vos la nit del Divendres 30. A les 22h i també amb entrada gratuïta, el Centre Cívic de Sant Narcís torna a allotjar aquesta proposta interdisciplinar que arriba a la seva 3a edició i que destaca per la seva diversitat de propostes.

A Girona ja arriba la Primavera, sortim a gaudir-la?

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s