No et Consumeixis! l’Ateneu proposa.

Si ja fa temps que et mires amb recança la secció de fruita i verdura del supermercat, si la seva homogeneïtat insípida i inodora ja pot més que les seves brillantors encerades. Si encara i així segueixes comprant-hi amb resignació, fruit de la falta de temps, idees o alternatives per accedir a una opció que et pugui oferir alguna cosa més que uns preus barats. No et despistis i pren nota!

Aquest dissabte 14 d’Abril, a la Plaça Independència de Girona, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista presenta el cicle d’activitats No Et Consumeixis! Al llarg dels dies 14, 20 i 27 d’Abril i el 4 de Maig aquesta rejovenida entitat gironina presenta una sèrie de jornades dedicades a tractar diverses de les temàtiques fonamentals del model de vida actual: distribució de productes – supermercats vs. altres formes de distribució, energia i finances.  

Des de l’Optimista t’animem a participar i prendre part d’aquestes activitats. És moment de parlar sense por i prendre la iniciativa per construir la ciutat que volem. Cadascuna de les nostres accions i eleccions fan possible que sigui un o un altre el model que es desenvolupi i s’enforteixi.

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s