Lleure per Dies Pluja i de Gorra. Girona Activa.

El Girona Activa d’aquesta setmana el dediquem de manera breu a dos actes que broten des d’aquests cors que bateguen amb força en els barris i que no deixen de bombejar glopades d’activitats, cursos i recursos  i per a totes les butxaques: els Centres Cívics.

Primerament, dijous 26 d’Abril, el Centre Cívic de Santa Eugènia acollirà la catorzena edició de la “Nit Literària de Santa Eugènia”. El tema d’aquesta edició és la Ironia, així que si us entra el cuquet de la lectura, i aquest cop no voleu quedar-vos sentadets a casa, estarrufats al sofà o al llit, sinó que preferiu compartir aquest plaer amb altres veïns i veïnes de la ciutat, aquesta és la vostra!

I si entre setmana us és impossible trobar un bri d’energia i esma per sortir a descobrir el bategar de la Girona de la cultura cívica, el Dissabte 28 d’Abril, el Centre Cívic de Pont Major acull al Grup de Teatre Social del Centre Cívic Onyar que representarà “Desahuciados”. Si teniu ganes de participar d’una proposta diferent, una proposta amb ganes de fer-nos partíceps d’aquesta realitat que castiga a tantes famílies del nostre entorn i que ens intentarà oferir un plantejament més enllà de les qüestions racionals, no deixeu passar l’oportunitat de visitar aquest espai de Pont Major i donar suport a aquesta interessantíssima proposta teatral.

No deixis que la pluja t’empapi de mandra i surt a gaudir de la ciutat.

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s