Paraules Sinceres. La Gent no és Tonta (2).

En mig d’aquesta tempesta (des)informativa, on les mentides plouen torrencialment i la irresponsabilitat política trona de manera enrauxada. Paraules com les d’Ada Colau en representació de la PAH  en l’entrega dels premis “Català de l’Any” obren amples clarianes de confiança amb una societat civil que ja en té prou.

Paraules sinceres, senzilles i sentides. Per molt que els mitjans i els polítics insisteixin en el contrari, la veritat ens allibera i ens empodera. I per aquesta raò no podem més que agrair una i altra vegada que des dels silencis forçats pels diaris i canals de televisió principals, entitats com la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca segueixin dia a dia treballant, combatint i difonguent aquest entramat perniciós que pretén que ens conformem amb un Marató més a l’any.

Ja ni ha prou de combatir la pobresa, és hora de retallar la riquesa.

 

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s