Paraules d’Amor.

Paraules d’amor no en trobareu. Ja podeu passar amb pressa i avidesa les pàgines del diari, els canals de la televisió…Com a molt, cada cert nombre de cops farcits d’odi i missatges depressius trobareu algun esquitx d’heroïsme, alguna gota d’esperança romàntica.

Alguna paraula senzilla, algún comentari tendre. No fos cas que acabessiu de creure-us que no hi ha res a fer, que tot està perdut, i en un moment de lucidesa optessiu per deixar de treballar, per deixar de seguir els camins instruïts.

Encara que per molt que les gaudim, per molt que ens fascinin aquestes espurnes de valentia, no en sabrem més, i com si tinguessim quinze anys ens retornaran als crits frustrats, als neguits incerts.

Pretenen negar-nos el temps per aprendre, forçar-nos  a la irresponsabilitat, al son infantil.

Però el cert és que en tenim prou amb tres frases fetes, que havíem après d’antics comediants per mantenir el germinat de la dignitat viu. Que amb les històries d’amor i els somnis de poetes no hi ha nit prou obscura per ennuvolar els nostres anhels.

Pot ser no en sabem més, encara que mai ens pendran la il·lusió dels qui tenen quinze anys.

Les angoixes no deixaran de bramar des dels qui tenen veu, emboirant les nostres memòries i atiant els nostres odis, omplint d’oblit i nostàlgia els nostres records.

Qui sap on són, es preguntaran sobre aquelles dolces paraules. Qui sap on paren. Mentre un lament s’obrirà pas dins les nostres ments: L’hem perdut, mai més la tornarem a trobar.


Però sovint en fer-se fosc,
de lluny m’arriba una cançó.
Velles notes, vells acords,
velles paraules d’amor…

L’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s