La Furiamuda. Girona Activa

A mesura que m’acosto al Barri Vell començo a notar com el volum de gent que transita pels carrers és sorprenentment nombrós. És dijous i sol ser dia de “moguda universitaria”, però aquesta no sol  gaudir d’un cos i d’una presència com aquella. I menys tan aviat, quan tot just comença a enfosquir-se el dia.

Segueixo caminant encuriosit per saber que deu està pasant. Travesso Plaça Catalunya i començo a sentir un fil de música que arriba des de l’Argenteria, a l’altra extrem de la Rambla.

Un cop començo a avançar Rambla avall ja no em queda cap mena de dubte al respecte: avui hi ha festa a Girona. Escenaris a l’aire lliure, gent per totes direccions i finalment m’ho confirmen: és 21 de Juny, Dia de la Música i 5 escenaris en diferents espais del Barri Vell de la ciutat donen lloc a una seixantena de concerts.

No em deturo i m’arribo fins l’escenari que es troba al punt més baix de la Rambla. Un trio format per dues guitarres i una acordió amenitzaven aquells instants previs a l’arribada oficial de l’estiu. Més tard, xaferdejant per internet desobriré que aquella dolça veu que durant aquella mitja hora de concert es dedicà a embolcallar-nos en un suau anar i venir corresponia a la Núria Castelló.  I que aquella base de corda enguitarrada sobre la que ens acompanyà a navegar era la d’en Micol Ferretti i en Sergi Quiñones.

Ells són La Furiamuda, i tal com expliquen en el seu perfil del Facebook, són una formació nascuda el 2011 a Girona i que “presenta un espectacle musical íntim, proper i divertit. A través de diferents instruments arrelats al territori com són el clarinet o l’acordió diatònic, intenten creuar les fronteres de la nova escena folk independent del país.”

Des de l’Optimista només podem més que desitjar que segueixin caminant i oferint moments musicals tan agradables i delicats com els que estan oferint.

Gràcies.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s