Ordis Sostenible, de l’Ecopoble a l’Ecocomarca.

No faré grans alegats en pro de les passes que en diversos indrets s’estant duent a terme per construir una manera de viure sostenible i que permeti una producció i una distribució dels recursos més eficient i equitativa.

Em limitaré a penjar diversos dels enllaços i informacions que relaten, arran de la iniciativa arrencada a Ordis fa uns anys, el que està succeint en aquest àmbit des de fa temps al nostre país i en d’altres indrets del Món i que malauradament només apareixen a compte gotes en els mitjans de comunicació.

Ordis Autosuficient

Que no us deturi la mandra i aventureu-vos a escodrinyar tot allò que amaguen aquestes iniciatives  que ens ofereixen una proposta de futur molt més esperançadora que la reflectida a les portades dels diaris i telenotícies. Una proposta fonamentada en 3 elements claus que no haurien de fer-nos por: descentralització, producció local i intercanvi. 

La Gestió Ambiental als micropobles

L’alternativa està servida. 

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s