Paraules Agraïdes.

Aprofito aquest espai per engantxar l’entrevista que va  retransmetres al programa “Singulars” el passat 26 de Juny de 2012. Un cop més, Teresa Forcades torna a fer una dissertació impecable sobre les vergonyes d’aquest sistema en el que vivim i que no deixa d’impedir el nostre desenvolupament.  I com sempre, des d’un llenguatge precís, clar i calmat.

Que important són les veus que de manera dissonant atravessen aquest discurs hegemònic que intenta disfressar de “govern dels millors” i de “meritocràcia” allò que no és altra cosa que el corporativisme classista i la corrupció.

Gràcies.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s