50 Posts Farcits de Parcialitat Interessada.

Amb aquestes línies l’Optimista arriba al seu post nº50. Una cinquantena de calaixos carregats de subjectivitat i de tendenciositat. Perquè tot i que alguns es vanaglorien de la seva vocació informativa des de la més estricta objectivitat, la realitat no és altra que la d’un Món submergit en un oceà de condicionants, que aquesta pretesa imparcialitat no pot arribar a ser altra cosa que un intent en va.  

I és davant d’aquesta realitat, d’aquest camp plegat d’informacions diverses, paral·leles i contradictòries, en front d’aquest ventall de percepcions que intenten presentar-nos un entorn amb unes característiques o unes altres, que des d’aquest blog us animem a prendre un rol actiu en la construcció d’aquest Món.  

La societat, la família, el país, etc. No són més que el que decidim que sigui. En tant que optem per esquivar tot allò que no ens aporta res en la millora del nostre creixement personal i col·lectiu, i en la mesura que fixem la nostra atenció en tots aquells detalls i raons que ens reforcen i condueixen cap a una realitat que  es basi en la construcció d’un sistema que lluita pels grans ideals de l’humanitat, aportarem el nostre gra de sorra en el seu assoliment.

Per molt que alguns es capfiquin en intentar fer-nos veure que la realitat és un planeta en guerra, un sistema gobernat per homes blancs, vestits de camisa i corbata, una joventut tonta, sense capacitat de transformació i d’esforç, que és una cultura com a bé que pertany a uns pocs i una relació amb el medi ambient fonamentada en la dominació i l’explotació sense fre.

Mai podran amagar que no hi ha prous càmeres per retransmetre la convivència pacífica de la gran majoria de les persones,  que estem lluny de poder catalogar la diversitat de recursos culturals i tèxtils que han abrigat als habitants de tot un Món sostingut gràcies a les dones. Que dia rera dia, joves de totes regions es nodreixen de la seva energia i empenta per intentar trencar les barreres que els adults els imposen i que si seguim lluitant con el planeta que ens sosté, no hi haurà altre fi que la nostra extinció.

La realitat que vivim és una elecció, t’animes a escollir un Món millor? 

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s