La PAH parla Clar.

Ja fa vora 3 anys que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca lluita per a posar fi al drama que viuen a diari milers de persones en el nostre país degut a l’asfixia a que són sotmesos pels bancs i caixes, mentre aquests són rescatats una i altra vegada amb fons públics.

Han estat necessari tot aquest temps perquè primer els mitjans de comunicació de gran abast, i després els partits polítics majoritaris es fessin ressó d’aquesta problemàtica i iniciessin el concurs de veure qui és més sensible a aquest tràgica realitat. Patètic.

Afortunadament, com ja ens té acostumats la PAH, en pocs dies han sabut reaccionar per denunciar el circ que tan les grans cadenes de televisió com els partits polítics estant muntant per tal de treure profit d’aquesta greu problemàtica.  Aquí us adjunto el comunicat que Ada Colau va emetre el dia 12 de Novembre i en el que deixa ben clara la posició de la Plataforma.

Abans de concloure aquesta nota, no volia deixar de tornar a remarcar la inconmesurable feina que les diferents Plataformes d’Afectats estant duent a terme al llarg del territori. Mai es podrà reconèixer de manera suficient la seva tasca de suport i defensa de tots a les víctimes de l’acció premeditada i perversa de les entitats bancàries.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s