Cap Por, At Versaris, un cop més. Els Referents del País (2).

Ahir com avui, en efecte l’important no era el destí sinó el trajecte. Un cop més, rima assertiva. Tempesta d’idees clares i directes.  At Versaris torna amb una proposta nova i per no perdre els bons costums a cada pista trobem una autèntica declaració d’intencions. Gràcies.  

Altra volta apunten sense por als límits, contundents, Que se vayan todos, així de simpleés l’u per cent contra el sentiment de tot el conjunt. Cap por. 

A les seves mans el Rap esdevé més que un gènere musical. És la seva via de realització personal, és l’expressió del seu do, de la capacitat d’expressar-se i recollir en un tema aquelles consciències que a diari treballen des del silenci per un Món millor, per a tots aquells a qui demanar permís per ser feliç ens cansa, per a tots els qui la solidaritat és set de tot i viure amb poc.

AtVersaris-NoFear-Portada

Tornen, de nou, ben acompanyats. I és que el missatge i el camí és compartit world is ours, building power, say it louder. I altre cop, sense miraments cara la realitat que des dels mitjans de comunicació massius i la política televisiva es dirigeix com a única possibilitat, la identitat com a excusa i tapadora, ells assenyalen a Espanya, els necis miren a Madrid. No miren el dit del ric que els enganya.

At Versaris torna a la càrrega i amb ganes d’arribar a tot arreu, posant el seu nou àlbum a disposició de tothom, descarregable des del seu webSerem arreu. T’hi posis com t’hi posis. Clars, contundents i coherents.

No dubteu en fer un tast de les 5 cançons que acompanyen aquesta nova producció. Una mostra més del que es pot assolir quan la música no deixa que ni el negoci ni les ànsies lucratives la perverteixin i la deixin estèril.

l’Optimista

(tots els textos en negreta són versos dels seus temes)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s