Sempre al Vent.

Mitjans infestats, polítics descomposats i reduïts a poc a més que trilers de “tres al quarto”. I d’entre tot aquest cúmul de despropòsits i de mentides desvelades, una veu pren força i rugeix des dels peus d’aquest Leviatan al que ja no li queda altra argument que la por: Al vent, la cara al vent!

Ja n’hi ha prou de les boires, dels núvols baixos on s’han aixecat les cel·les i fabricat les cadenes per a la justícia i l’humanisme. És una veu compartida, suma de forces separades, fartes de l’atomització  i solidificades com a voluntat única i imparable per un Món millor. Incomptables són les boques, unitari i incontestable el missatge:  tots plens de nit, buscant la llum, buscant la pau, buscant a Déu…

A calgut recórrer un llarg camí, i no ha estat fàcil. La vida, ens dóna penes
ja al nàixer és un gran plor. Encara que el sofriment ha resultat la millor de les preparacions possibles per arribar on som. El maltractament i la injustícia normalitzada han adobat els nostres anhels i les nostres esperances.

El monstre, ferit, flagel·la de manera indiscriminada a tort i a dret, buscant reprendre aquella autoritat inqüestionable que li fou concedida. Però nosaltres, al vent, la cara al vent, el cor al vent, les mans al vent, els ulls al vent, el vent del món.

El caminar dels nostres desitjos ja són inapel·lables, i a cada passa, les veus eternes del cantant no cessen.

Versos al Vent, lleugers i amables com les suau brisa estival. Contundents i poderosos com la Tramuntana.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s