Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres, Chapeau.

Des del passat dijous 21 de Febrer fins al dillunss 25, Figueres acull per segona vegada el Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres. Durant 5 dies, aquest increïble Festival recull espectacles de tot el Món inèdits al continent europeu. Malabaristes, acròbates, pallassos… d’arreu del Món una ampla diversitat de propostes i disciplines es donen lloc en el recinte circenc que ocupa aquest cap de setmana la capital empordanesa.

logo Fest. Circ Figueres

Aprofitem aquest espai per publicar algunes de les imatges que ja circulen per la xarxa d’aquest esdeveniment i esperem que si encara no us hi heu deixat caure, aprofiteu aquesta darrera oportunitat abans no es faci la cloenda i haguem d’esperar un any més. Doncs si una cosa resulta clara, és que n’hi haurà moltes més d’edicions. Quan s’organitza bé un esdeveniment i es formula una proposta atractiva, és difícil no tenir èxit. I en aquest cas, ambdues coses es cumpleixen. 

A nivell organitzatiu, la proposta d’un Festival en forma de concurs de shows inèdits, permet fer una difusió més atractiva per tots aquells espectadors habituals de circ, o simples amants de la novetat. A més, la presència d’un Jurat de renom internacional, dota d’un rigor i una estètica de reconeixement gens menyspreable.  I tot, des d’una oferta d’entrades a preus més que assequibles per tots els públics.

Dit això, només cal convidar-vos a contemplar algunes de les imatges que aquí us adjuntem i felicitar als organitzadors del Festival Internacional de Circ de Figueres. Chapeau. 

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s