Mou-te en Bici!

L’entrada d’avui la dediquem a donar una mica difusió a una Plataforma que ja porta treballant a les contrades gironines des de 1996  i que no deixa d’actuar de manera activa i propositiva per fomentar la bicicleta com a mitjà a transport alternatiu i per a promoure els valors i les avantatges que el seu ús aportaria al dia a dia de la nostra ciutat.

Logo_MB

Des de diversos àmbits, Mou-te en Bici dona intenta donar veu a les necessitats dels ciclistes que a diari empren aquest mitjà per desplaçar-se per la ciutat, i aporten arguments i recursos a les administracions per tal que entenguin la necessitat pública i social de donar un clar suport a la bicicleta. Campanyes educatives, mapes, participació a la Taula de Mobilitat… tot un remarcable desplegament de recursos gràcies als quals, poc a poc, Girona comença a gaudir d’una millor perspectiva de mobilitat.

Des de l’Optimista us convidem a fer una visita al seu WEB  i conèixer millor quines són les activitats i les propostes que aquesta Plataforma ens ofereix. A la vegada que no volem deixar de donar suport i agrair la feina duta a terme per aquesta entitat. 

Pedalant arribarem a una ciutat més amable.

l’Optimista

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s