Gratitud i Reconeixement.

En aquest cap de setmana farcit de sol i reivindicacions: Edu Marxa, Aigua és Vida i Jornada del Banc del Temps de Salt. Paraules com Gratitud i Reconeixement són més necessàries que mai.

Com ens relatava la Montserrat Llobet  en la seva presentació sobre l‘Economia Solidària en el marc de la Jornada del Banc del Temps de Salt, un dels eixos imprescindibles per estimular l’enfortiment i la creació d’una economia solidària és aquest: donar gràcies, saber valorar el treball dels altres.

tres

En aquest ímpuls per proposar i defensar un Món millor, on drets fonamentals com l’educació no haurien de ser posats en perill, en el qual no s’hauria de jugar amb un dels elements fonamentals per la vida, i en el que les relacions humanes haurien de valorar-se més enllà dels diners que generen, no s’ha de deixar mai de banda aquestes dues accions.

És per això que volem aprofitar aquestes línies per agrair a tothom qui des de les seves sensibilitats i les seves inquietuds es llença al carrer per recordar-nos que la nostra organització social podria ser una altra i que la nostra relació amb l’entorn no ha de ser per força una lluita bestial.

Encara que en alguns moments sembli que accions d’aquest tipus no són importants, no es pot deixar de banda el seu pes a l’hora de visibilitzar una vegada i una altra que no n’hi ha prou, que sempre podem millorar.

Gràcies per ser el motor d’aquella veueta que des de l’espatlla ens obliga a qüestionar-nos-ho tot i no conformar-nos amb res.

 l’Optimista

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s