Nazi Tax.

En les darreres setmanes estem presenciant com des de les tribunes d’alguns mitjans o des dels escons o butaques de diversos polítics parlamentaris i del Govern es dediquen a comparar certes pràctiques de la PAH amb les activitats violentes del Nazisme vers els jueus. 

Sense entrar a valorar ni analitzar el que implica exactament pràctiques com l’escarni, des de l’Optimista només aprofitem per senyalar que si aquest exercici fos violent o excessiu, ja hi hauria un bon grapat de membres de la Plataforma denunciats i detinguts. I en canvi, tot i l’estricte atenció dels mitjans i els cossos de seguretat, cap o pocs dels actes d’escarni ha acabat d’aquesta manera i per tant sorgeix la pregunta: és la policia còmplice de la PAH? O és possible que aquest exercici és del tot legal tal i com s’està duent a terme?

Per altra banda, no deixa de ser si més no xocant que un Partit fundat per membres actius de les elits dirigents de la Dictadura Franquista apuntin els seus dits acusadors de Nazisme i totalitaris.

El-diputado-de-UPyD-Toni-Canto_54367127362_51351706917_600_226

Dit això, el que pretenia aquesta entrada d’avui és oferir una proposta per aconseguir dos objectius: 1.- Recaptar fons per l’erari públic i 2.- Cohibir a tot aquell qui pretengui utilitzar el Nazisme de manera lleugera i banal.  Cada vegada que algun membre d’alguna institució pública o privada, cada oportunitat en què algun opinòleg o actor d’un mitjà de comunicació iguali l’activitat d’altri a la del III Reich. I en fer-ho, no es faci referència a la supremacia blanca, a l’antisemitisme, al Nacionalisme extrem o a l’assassinat planificat i massiu, etc.  Haurà de pagar una multa.

Cada vegada que es dugui a terme una falta serà necessari que l’implicat pagui una multa de 50000€ (per dir una xifra considerable però creïble)i es veurà obligat a fer 30 hores de voluntari per qualsevol de les entitats i agrupacions dedicades als afectats de l’Holocaust.

Ja n’hi ha prou que certs interessos i interessats tinguin la desvergonya d’utilitzar amb tota lleugeresa els horrors del Nazisme per infondre por i confusió a la societat. Qui la diu, la paga.

PD: No s’haurà de fer esperar la Toni Cantó Tax.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s