Domèstica 2013, tret de Sortida!

Per quart any consecutiu, l’Adart, Plataforma per la difusió i la promoció cultural obra la convocatòria per participar al Domèstica.  Fins el 31 de Maig,  tots els que ho vulguin podran fer arribar les seves propostes per prendre part d’aquesta “mostra d’art itinerant, multidisciplinària i gratuïta per habitatges i espais privats de Girona.” Ja siguin oferint espectacles o espais on dur a terme les propostes.

“Domèstica és un festival que recorre menjadors, escales, habitacions, balcons i terrats de la ciutat, i representa un encontre entre la creació contemporània en totes les seves expressions i una relectura de la intimitat com a nou marc d’exhibició artística”.

logo_web2_p

Davant aquesta escena actual on sembla que cada cop resulta més inviable la realització d’esdeveniments artístics que no impliquin una gran inversió o una intervenció pública decidida, o que sense aquests factors sigui poc probable assolir la concreció d’un projecte artístic i cultural de qualitat. La consolidació d’un Festival d’aquestes característiques és una excel·lent notícia i mostra de manera clara que els moviments de base, ja siguin culturals o socials estant prenent de manera decisiva un rol actiu i determinant a l’hora de formular alternatives creïbles, originals i que no renuncien de cap de les maneres a la producció de qualitat.

El Domèstica 2013 tot just comença a prendre forma, però des d’aquí ja felicitem a tothom qui d’una o altra manera fa possible que Girona gaudeixi d’una escena cultural amb empenta i ganes de proposar i crear.

l’Optimista

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s