Lo Quotidià és Política.

Un any després de la presentació de les Jornades “No et Consumeixis”, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista tornava a presentar-se a la Casa de Cultura de Girona per mostrar el fruit de 365 dies de feina de recerca, reflexió i difusió concretats en la creació d’un portal web amb el mateix títol: www.noetconsumeixis.org.

No et Consumeixis  pretén ser un espai obert on anar perfilant quines són les propostes i els debats enfocats en diversos objectes de consum i serveis que avui en dia formen part de la nostra vida quotidiana. A través de les seves seccions podreu endinsar-vos en quins són els interrogants que des d’alguns sectors es plantegen i quines són les alternatives que tenim com a usuaris. 

not

L’acte ha estat protagonitzat per la interpel·lació del públic a Albert Sales (blog). Qui ha transmès de manera contundent la necessitat de crear vincles de solidaritat internacional, d’emprendre l’aventura de crear nous espais i noves maneres de relacionar-nos, d’elaborar noves construccions productives i, sobretot, no viure la metamorfosi a un modus vivendi més just com una renúncia, sinó com un camí on cada avenç nou ha de ser viscut com una victòria i no com una pèrdua.

Fonent els moments de treball, lleure, família… en un sol espai temporal que ha de ser regit sota les mateixes premisses de dignitat humana, consolidarem el procés de canvi.

Cada gest compte, cada segon pot esdevenir transformador: Lo quotidià és política.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s