Turistes Beware

A través del col·lectiu Marea Roja / Marea Roja Girona m’arriba una proposta reivindicativa ben interessant a la qual tots els que en volgueu formar part hi podreu participar el Dissabte 27 de Juliol: Turistes Beware. “«Turistes Beware» és una acció pensada per a ser realitzada en zones de frontera, aeroports, estacions de tren i terminals portuàries.”

marearojaIVa

Aprofitant un dels moments àlgids de la temporada estival i la gran arribada de turistes per terra, aire i mar a les terres del nostre país, aquest col·lectiu pretén fer arribar a turistes algunes de les informacions relacionades amb el maltractament constant de la cultura des de les administracions públiques. Així doncs, a través de diversos cartells i altres materials informatius es vol transmetre als turistes el malestar que es viu en aquest sector, i que de ben segur els sorprendrà(negativament) i contrastarà amb la placidesa que viuran la seva estada.

Davant la voluntat clara i expressa de l’Estat de limitar i dificultar l’accés a les diferents disciplines culturals i artístiques, així com la seva producció a nivell nacional, resulta necessari difondre i no deixar de clamar amb força la situació que s’està vivint a Espanya.

Qui sap si de campanyes d’aquest tipus s’aconseguirà cridar suficientment l’atenció de la ciutadania d’altres països per tal que emprenguin algun tipus d’activitat de suport. Qui sap si ens trobem a les portes de la constitució d’ONG’s vàries a nivell internacional de recolzament i cooperació amb l’estat espanyol. Qui sap si en un temps no gaire llunyà trobarem als vagons dels metros i ferrocarrils de les capitals europees fotografies de catalans amb cara de pena amb un eslògans de l’ordre: Apadrina un Artista.

marearoja1

Cinismes a part, aquesta campanya no deixa de ser un altre mostra més del camí que els diferents sectors de la nostra societat ja ha decidit emprendre i al que ja no es renunciarà: cooperació, suport mutu i mobilització. Ja no hi ha temps per seguir esperant. Només queda reactivar les neurones, estimular la creativat i sortir a canviar aquesta realitat tan perniciosa.

Reiterant un cop més aquella màxima del Maig del ’68, La Imaginació al Poder!

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s