Les Meves 5 de Fires

Avui es dona el tret de sortida d’unes Fires de Sant Narcís que, d’entrada, no semblen disposades a engegar, com solia ser tradició, el canvi d’armari. Així que amb la perspectiva d’una Festa Major amb temperatures més que agradables, aquí us presentem les 5 activitats de les Barraques que des d’aquest blog destaquem:

1. Girona Crema! El Dissabte 26 d’Octubre els Diables de l’Onyar celebren el seu 25è Aniversari i ho pensen fer amb un recorregut especial que segur no decebrà a tots els fanàtics dels petards i les bengales. 23:00 al Pont de Pedra.

2. Els Marrecs Escaladors. A més de l’habitual jornada Castellera del Diumenge 27 d’Octubre, un any més els Marrecs de Salt es proposaran el repte d’enfilar les escales de la Catedral fent un pilar de 4. Emoció i nervis fins al darrer esglaó! 21:00 a les escales de la Catedral.

cartell2

3. Joves i consolidats. Aquest seria el mínim comú denominador dels grups encarregats d’estrenar l’escenari de la Copa la nit d’avui, Divendres 25 d’Octubre. La iaia, Nyandú i Oques Grasses prometen una nit de música diversa i en català.

4. Fires populars. Segueixen consolidant-se les activitats desenvolupades en el marc d’aquesta programació alternativa. I és que la Festa Major no són només macroesdeveniments lúdics i festius, si no que també són uns dies per reivindicar una altra ciutat i celebrar que el teixit social segueix bategant amb força.

5. Redescobreix Sant Miquel i el seu Cel. El Dijous 31 d’Octubre sortirà una caminada nocturna al Castell de Sant Miquel. Excursió amenitzada per especialistes que ens parlaran de la fauna i flora sant danielenca, per un breu aplec d’acordionistes al cim i per la corresponent explicació sobre les constel•lacions observables en el nostre cel.

Aquí queda la breu selecció de les Fires 2013, no deixeu però de consultar la programació completa i participeu i gaudiu de les nostres festes.

l’Optimista

Anuncis

2 thoughts on “Les Meves 5 de Fires

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s