Et Felicito Fill, Bon Viatge!

Sincerament, crec que ha arribat l’hora de sortir d’aquest renec continuat  i deturar aquest impuls constant de queixa i contestació, de crítica destructiva. Ja comença a ser hora de reconèixer als nostres polítics tots els esforços i treballs realitzats durant tan de temps i amb tan d’esmer. Costa fer-se a la idea de la duresa que suposa la tasca que amb tanta dedicació porten executant. 

Quan tothom creia que el màxim que un representant públic podia fer per menystenir els mitjans de comunicació i l’opinió pública era escollir només determinats editorials o esquivar amb un silenci o un somriure de superioritat qualsevol pregunta, la revolució va arribar al Govern de l’Estat Espanyol i vam presenciar el naixement del President Plasma

Quan hom podria creure que davant l’allau d’irregularitats i possibles culpabilitats en casos de gestió de Caixes, Fundacions, concessions, finançaments il·legals, vaja, l’ABC de la corrupció política, els partits optarien per, almenys, amagar el cap sota l’ala i intentar no fer massa soroll fins que els jutjats decidissin. Hem descobert uns partits més excitats i capaços d’articular discursos desvergonyits com Yo no he hablado nunca con este señor” o “Espanya ens Roba“. Tot, mentre un rere altre, membres de la seva formació política no deixen de circular cap als jutjats i a aquests els embarguen la seu. 

Per ja no parlar dels “no hi ha diners per la televisió pública, hem de prioritzar polítiques socials” made in Fabra. I així un llarg etcètera inacabable. 

Realment, cal fer una reverència a aquest conglomerat de personatges i esperpentos que ens acompanyen dia sí i dia també a les televisions, ràdios i diaris. La seva feina mai podrà ser valorada com es mereix, així com la seva aportació difícilment rebrà el reconeixement que li pertoca.  

I és per això, que des del profund dolor que sent el meu cor en pronunciar aquestes paraules, voldria demanar-los que ens perdonin per la nostra ignorància, i s’animin a emprendre aquesta aventura, aquesta experiència vital anomenada migració. No es preocupin per les qüestions econòmiques i materials doncs tenim el sistema de beques que amb tanta cura han preservat, que els garantirà una estada amb total comoditat. 

De ben segur que en algun lloc, tan de bo llunyà, entendran el seu savoir faire. Bon viatge.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s