Perspectives Obeses!

El pròxim Divendres 31 de Gener la Sala Tourmix de Girona rebrà la visita d’una de les bandes que més em ronda pel cap els darrers dies: Obeses.

Qui sap quina serà la raó per la qual dos dels grups de música, joves i que més m’exciten per la seva manera de plantejar un estil que no es conforma amb fer bona música (qualificació que jo baso única i exclusivament sota el criteri de si m’agrada o no), sinó que a més la reprodueixen fent una clara aposta per l’humor i la diversió (la seva i la del públic),  han trobat en els antònims de l’esveltesa i la primura el nom que les encapçala: Obeses i Oques Grasses.

Més enllà de les similituds lingüístiques, no vull deixar d’aprofitar la visita d’Obeses per trencar una llança en pro de l’increïble allau de talent musical que s’està produint en el nostre país i que no deixa de reflectir la vitalitat d’una cultura que d’una o altra manera segueix trobant la manera de proliferar i fer-ho a més, amb aquest missatge tan carregat d’energia i vida.

Sense cap mena de dubte esperarem en candeletes el 31 de Gener amb unes perspectives Obeses i plenes de bona música i bon ambient!

l’Optimista

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s