Si et diuen Processos… què dius?

Un semestre més, la Revista Digital l’Apartament torna a obrir les seves pàgines i llença una nova proposta per a tots aquells qui tinguin alguna cosa a exposar, en la disciplina artística que es consideri oportuna, sobre l’eix que el seu equip editorial ha escollit: Processos.

1 m. [LC] Manera de descabdellar-se una acció progressiva. Operaris que controlen tot el procés de fabricació. 

apart13

Quines són les etapes que composen la creació artística? És possible descriure un únic camí del qual n’hagi resultat un determinat fi? O totes i cadascuna de les situacions que vivim, no només en la creació, són fruit de la concatenació de processos múltiples? I si així fora, fins a quin punt ens podem fer responsables del resultat d’una obra, d’una acció, a la qual hi ha incidit diversos processos dels quals, és possible, no en sigui ni conscient?

Si teniu ganes de donar corda a alguns dels interrogants que aquí s’apunten, o simplement creieu que val la pena aportar la vostra perspectiva al plantejament d’aquest mot escollit, no dubteu en fer arribar les vostres creacions a infoapartament@adart.cat teniu temps fins els 07 d’Abril d’enguany.

En la mesura que fem ús dels espais de participació que es van construint en els diversos àmbits ciutadans, omplim de sentit i dotem de valor aquelles iniciatives que d’una o altra manera posen el seu granet de sorra en l’eixamplament de les bases dels diversos àmbits socials i culturals.

Si jo et dic Processos…  a crear!

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s