Digues-n’hi Com Vulguis

Poc més de 6 mesos després de d’arrasar amb la seva posada en escena a les Festes Majors de pobles i ciutats de mig país, Oques Grasses presenta el seu nou disc: Digues-n’hi com vulguis.

Amb una primera escoltada en diagonal n’hi ha prou per reconèixer aquest estil alegre i fresc que t’obliga a moure els peus i contonejar-te de banda a banda seguint les seves melodies, dibuixant un somriure mentre endevines el contingut de les seves lletresSonunocell, un Coet o simplement el Fill de Maria, el que és segur és que un cop més clamen amb força que Continuem vius i que no calen masses Cantimplores per viatjar per la vida a la Velocitat del lluç.

No em queda més que convidar-vos a cercar els vostres Finals Blaus o qui sap si la vostra Petxina lliure i Sexy al llarg i ample d’aquesta proposta d’estrena que ens arriba, un cop més, de la Llum fluorescent de l’Osona, on no cal dir altre cop que la música emana per totes les seves contrades.

l’Optimista

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s