No és Vendre?

No és vendre! clama una cançó de la banda de rap At Versaris reivindicant una producció musical centrada en els continguts i la qualitat i que defugi dels fins estrictament comercials. El mateix fil argumental i les mateixes raons podrien aplicar-se a la premsa veient les portades d’aquest Diumenge.

images

És bastant trist fer un repàs de les portades d’aquests mitjans i observar com una sèrie d’elements es repeteixen en la majoria dels diaris, els quals es podrien col·locar sota l’etiqueta del “groguisme“, del tot si val per vendre més exemplars que la competència, i per fer-ho, què millor que jugar amb les imatges i els titulars més cridaneres.

Violència i Fútbol. Així es podria resumir el Món en el que vivim si féssim una extrapolació de la informació que ocupa de manera majoritària la premsa del país. Ja sigui de manera gràfica o textual, dels 8 mitjans que apareixen en aquesta mostra només 2 no omplen el seu espai amb imatges d’enfrontaments, exèrcits, o comentaris referits a possibles situacions violentes/terroristes, o per altra banda, no centren la seva atenció en el Barça o el Real Madrid.

Em sembla que sortiré a passejar, seré víctima d’un esquerranòs radical, d’un soldat/paramilitar o d’un terrorista? S’accepten apostes.

l’Optimista

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s