El Temps és Cor

tempscor2

Els Bancs del Temps són iniciatives que neixen com a resposta a aquella màxima thatcheriana que resava amb força que no existeix la societat, que només hi ha individus o com a molt famílies. Una sentència que en molts sentits ha impregnat les nostres ciutats, generant una sèrie d’efectes nocius fàcilment reconeixibles i senzillament resumibles en l’augment de la soledat. Soledat de la gent gran que viu enclaustrada als seus pisos, la soledat dels infants i joves entre pantalla i pantalla i amb uns pares que si treballen no concilien, o la soledat d’uns adults que només troben en els espais regulats pels diners llocs on socialitzar-se. Per dir-ne alguns. Cada cop més individus, cada cop més sols.

Els Bancs del Temps no només reivindiquen l’existència d’una entitat anomenada comunitat/societat sinó que pretenen obrir espais on trencar les lògiques establertes fins ara: individu, diners com agents únics per a l’articulació…

View original post 332 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s