[Bases i models Horts Urbans I]: “Espais Públics, Espais Líquids”

Xarxa Horts Girona

Fins a dia d’avui, podem distingir dues grans vies a través de les quals ajuntaments i administracions públiques en general han formulat la seva acció a l’hora de dur a terme els projectes o iniciatives que han cregut oportunes a cada moment:

  1. És la pròpia administració qui pren la determinació de donar forma a la proposta a través d’instruments que depenen directament d’ella.
  2. Establir convenis i concessions amb entitats formals particulars, les quals tenen la missió de dur a terme la funció establerta a canvi d’una retribució per part de l’administració, així com els possibles beneficis (si els té) del desenvolupament de l’activitat.

En el primer cas, és l’autoritat fruit de la representativitat política la que legitima les decisions que es prenguin en relació a la manera i les finalitats d’aquesta funció. En el segon, s’espera que el millor coneixement o expertesa de l’entitat convinguda, d’acord amb les condicions pactades…

View original post 381 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s