Mentida podrida!

Artesà, natural, enriquit, tradicional… quants cops hem sentit mencionar aquestes paraules en anuncis i publicitat diversa sobre productes alimentaris? I quants d’aquests, sota la immaculada aparença estètica, s’hi amaguen processos de producció que disten de la realitat que transmeten aquests qualificatius. Destapar-los i denunciar-los és l’objectiu de la campanya Mentida podrida de Veterinaris Sense Fronteres. 

mentira

Per totes aquestes marques que s’han llençat a l’ús interessat i fraudulent d’aquests termes, s’han creat els Premis Rancis. A través la web podreu votar quin ha estat per vosaltres l’anunci televisiu més descarat i vergonyós. No deixeu de votar

Aquí us deixem algun dels videos de la campanya, no tenen desperdici.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s